5 Temmuz 2012 Perşembe

Biri Bana Mı Seslendi?

Henüz resimlerini ekleyemesem de geçmiş günlerimi hafiften bir yad edeyim dedim, aslında azıcıkta dedikoduya geldim...

Öncelikle efendim, 
"bakımlı olmaktır aşk" ın etkinliğinde tatlı bi blog sahibesiyle tanıştım, etkinlik sonucu o kadar ilginç ve orjinaldi ki küçük bi karmaşa yaşandı, siz x kişi oluyorsunuz, y arkadaşınızdan hediye alıyorsunuz ama z arkadaşınıza hediye gönderiyorsunuz... umarım özetleyebilmişdir. 3 tatlı bayanla bol sohbetli bir etkinlik oldu benim için, hediyemi ve hediyemi =) güzelce fotoğrafladım ama vakit bulup ekleyemedim...

Sonrasında efendim,
"rüzgar'a doğru" nun etkinliğinde eşleştiğim arkadaşla hediyeleştik, aynı şekilde onlarıda kadraja hapsettim fakat küçük bi sorun yaşadık... yurtiçi kargonun bitmek tükenmek bilmeyen sorunları nedeniyle gerilim dolu anlar yaşadık, kırdığımı sanmıyorum ama çok kırıldığımı biliyorum ve çokta sinirlendim, ithamlar çok asab bozucuydu, mevzu ne mi? kargo firması peşin ödeme dendiği halde her zamanki gibi alıcı ödemeli olduğunu belirtiyor eğer kaba tabir yerseniz aynı kargoyu siz de ödüyorsunuz... arkadaş kargo parasını ödediği için baya bi gergindi, bende bana söylediklerinin sinirini arayıp müşteri temsilcisinden çıkardım... sorun dün halloldu umarım bir ders almıştır... ben ve çalışma arkadaşlarım müşteri temsilcisinin de dediği gibi "eğer sorun yaşamak istemiyorsanız kargonuzun üzerine kendiniz peşin ödeme yazın" cevabına, "oldu tatlım istersen kargoyuda ben götüreyim" cümlesiyle yanıt verdik, şaka gibi... bla bla bla kısacası, sorunsuz bir kargo için herşeyi pakete siz yazın, benden söylemesi... =))

Daha sonrasında efendim,
"kitap bahçesi"nin düzenlediği etkinlikte de arkadaşa bi türlü ulaşamadım, en sonunda baktım blogda bi paylaşım yapmış altına not düştüm, onca mailime cevap alamamak sinir bozucuydu (gerçi ben niye üstelediysem, çamurluğuma sağlık =)) neyse o da arkadaşın tatile gideceği için müsait olmadığını söyleyerek neticelendi... sağlık olsun, etkinleşemediğime mi yoksa tatile gidemediğime mi yanayım bilemedim... oturdum soğuk su içtim =))

Biraz daha sonrasında efendim,
"keşke gerçek olsa"nın etkinliğinde ki arkadaşımın kargosunuda bu sabah paketledim, tabi üstüne peşin ödeme yazısını eklmeyi unutmadım merak etmeyin, hatta yetmedi hızımı alamadım bi de mail attım arkadaşıma bak dedim böyleyken böyle dedim, aklında olsun dedim, öptüm falan fişman...

Etkinlik güncem böyle geldi geçti... 
Umarım herkes gönderdiklerimden memnun kalmıştır, yüzlerinde mutluluk belirtisi oluşmuş, beni güzel bi anı olarak hafızalarına kaydetmişlerdir.

Hamiş:
İnterneti bir tek ofiste kullanabiliyorum, yeni evliliği atlatalı yedi ay olmuş olsada henüz eve internet veya telefon bağlatmadık... sanırım sorunu şu vınn zımbırtılarıyla hallediz en sonunda... o zamana kadar hepinizi takipteyim, beni özleyin anacım...

Sevgiyle,

3 yorum:

  1. bu kargo firmalarından nedir bizim çektiğimiz ya günler öncesinde bende aynı etkinlik için sipariş verdim hala ortada yok:( 1 günde gönderiniz sizde fln diyo ama 3 gün oldu aradım yarın elinizde olcak diyo pişmiş pişmiş.. bukdrda özletme canm ya arada uğra:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu rahatlık insanlara nasıl hasıloluyo bende anlamadım, ben kendi adıma bi firmada bu şekilde çalıştığımı düşünemiyorum =) anında soluksuz kapıdayım, o kadar şanssızımdır... ama ne var bizde geniş geniş çalışsak, strese girmesek, kırışmasak bi de üstüne kilo almasak... çok mu şey istiyorum bilemedim ki =))

      Sil
  2. canım bayağı uğraştırmışlar seni :))tecrübeni bize aktardığın için teşekkür ederim bizimde aklımızda olsun..peşin ödemeli diye kendimiz yazalim:))

    YanıtlaSil

dosttan nameler...